PAINT PROTECTION FILM

WAT IS PPF?

PPF is een transparante, beschermende en zelfhelende lakbeschermingsfolie die uw auto beschermd tegen steenslag, waskrassen, en andere invloeden zoals vogelpoep, uv-straling etc. Hierdoor behoudt uw auto zijn waarde en rijdt u jarenlang een nieuwe auto. 

Paint Protection Film is volledig transparant waardoor de folie nauwelijks tot niet zichtbaar is. Het kan uw auto zelfs extra glans geven! Door de zelfhelende werking herstellen lichte krassen vanzelf door hitte van de zon of warm water.

Wij beschikken over meerdere varianten PPF waaronder ook een matte variant. Zo kunt u bij ons ook terecht voor uw matte auto of indien u een nieuwe look wilt geven aan uw auto gaan voor een matte conversie.

ONZE INSTALLATIE

Na jarenlange ervaring zijn wij gespecialiseerd in het aanbrengen van hoogwaardige PPF installaties met een zo onzichtbaar mogelijk resultaat. Onze standaard is dan ook een installatie waarbij de meeste naden worden weggewerkt. In overleg demonteren wij verschillende delen van uw auto, zoals voor- en achterbumper, verlichting, logo’s etc, voor een zo naadloos resultaat.

Voorgesneden folie door software
Onze Paint Protection Film wordt vooraf op maat gesneden voor uw auto door het gebruik van een software en een snijmachine (plotter). In onze database staat bijna elk type auto zodat wij de folie niet op de auto hoeven te snijden, wat als gevolg een kleine beschadiging met zich mee kan brengen. Alles voor een zo naadloos mogelijke installatie.