OVER ONS

WIJ STAAN VOOR GARANTIE

Bij Van Barneveld Exclusive begrijpen we de passie en toewijding die gepaard gaan met het bezitten van een auto. We zijn er trots op om een breed scala aan hoogwaardige diensten aan te bieden die voldoen aan de unieke behoeften van autoliefhebbers zoals u.

Ons team van ervaren technici beschikt over diepgaande kennis van de meest vooraanstaande merken en modellen in de automobielindustrie. Of het nu gaat om detailing, wrappen, PPF, of andere gespecialiseerde diensten, we zorgen ervoor dat uw luxe voertuig de zorg en aandacht krijgt die het verdient.

SERVICE EN VAKMANSCHAP

Bij Van Barneveld Exclusive streven we naar niets minder dan perfectie. We streven ernaar om elke klant een ongeëvenaarde service-ervaring te bieden, waarbij we de hoogste normen van vakmanschap en professionaliteit handhaven. We begrijpen dat uw  auto meer is dan alleen een voertuig; het is een symbool van stijl, elegantie en superieure prestaties. Daarom behandelen we elke auto die onze werkplaats binnenkomt met de grootst mogelijke zorg en aandacht voor detail.

ONZE MISSIE

Onze missie is om een vertrouwde partner te zijn voor gepassioneerde autoliefhebbers zoals u. We willen niet alleen aan uw huidige behoeften voldoen, maar ook uw verwachtingen overtreffen.

Ongeacht het merk of model auto, kunt u erop vertrouwen dat ons deskundige team de expertise en middelen heeft om ervoor te zorgen dat uw voertuig in topconditie blijft.

INTRO

“In 2015 ben ik vanuit mijn grote passie voor auto’s begonnen Van Barneveld, een bedrijf wat zich specialiseert in high-end cardetailing. Door de vraag vanuit onze klanten zijn we uitgegroeid tot een bedrijf wat zich naast detailing ook specialiseert in andere services zoals o.a. wrappen, tinten en customizing. Mijn doel is om u als klant volledig te ontzorgen en naar de hoogste kwaliteit te streven. Zo bieden wij full service, betrouwbaarheid en hoge kwaliteit met een persoonlijke touch.”

-Martijn van Barneveld